Besøgende kan blive forvandlet til potentielle kunder

//Besøgende kan blive forvandlet til potentielle kunder

Besøgende kan blive forvandlet til potentielle kunder

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Definition af SEO

Hvis du har en hjemmeside, så har du nok også hørt om SEO, men hvorfor er det lige, at det er så vigtigt? SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som betyder Søgemaskineoptimering på dansk, og det handler overordnet om alt det, som du kan gøre for, at din hjemmeside bliver placeret længere oppe i søgedatabaserne. Undersøgelser viser, at størstedelen kun kigger på de tre øverste søgeresultater, og du bliver derfor hurtig glemt i mængden, hvis du er længere nede. 

SEO i Content Marketing 

Den SEO som de fleste hyrer hjælp til er Content Marketing, som nok også er den SEO, som de fleste kender til. På dansk hedder det indholdsmarkedsføring, hvilket kan give et bedre billede af, hvad det handler om. Det handler kort sagt om, at du skal skabe et indhold på din hjemmeside, der er interessant og værdifuldt for dine besøgende. Hvis dine besøgende synes, at indholdet er interessant, så er der nemlig større chance for, at de bliver forvandlet til potentielle kunder. 

I forlængelse deraf, skal du blandt andet vende dit fokus ind på Onsite SEO, som netop handler om det indhold, du har på din hjemmeside. Det kan være alt fra optimering af tekster og billeder til forskellige typer af links, der til sammen kan give dig en højere placering i søgeresultaterne. 

 

 

By | 2018-05-09T00:34:06+00:00 februar 23rd, 2018|definition af seo|Kommentarer lukket til Besøgende kan blive forvandlet til potentielle kunder

About the Author: