Kafka

27 januar 2022 Mohammad Dadkhah
carrot

advertorial

Lidt om arbejdsgangen på projekterne i teamet.
Jira: Før du påbegynder en opgave, skal du anslå den tid, der er nødvendig for at udføre den. To Do – denne kolonne indeholder nye funktioner og opgaver, der skal laves helt fra bunden, samt opgaver, der er blevet sendt tilbage til udvikling, efter at der er fundet fejl i dem. I fremtiden vil det sandsynligvis blive opdelt i to kolonner, med udseende af QA: klar til udvikling og til at rette.

 I gang – Denne kolonne indeholder de opgaver, der er i gang, og viser den tid, der er brugt på dem. Når opgaven er færdig for dagen, trækkes den tilbage til Opgaver, eller hvis den er færdig, flyttes den videre gennem kolonnerne.

 

 Lokal – denne kolonne indeholder opgaver, der er klar på den lokale computer, men som ikke er blevet uploadet til dev og ikke er klar til test. Det maksimale antal dage, som en opgave kan forblive i denne kolonne: 3 dage. Herefter skal opgaven videre i arbejdsgangen.
 Test på dev – denne kolonne indeholder opgaver, der er klar på dev og kan testes. Når opgaven er flyttet til denne kolonne, skal der tilføjes en lille kommentar om, hvad der er blevet gjort. Når opgaverne er blevet flyttet til denne kolonne, tildeles de en leder/tester. Hvis der findes problemer i opgaven, returneres den til kolonnen “To Do” for at blive rettet, og den tildeles tilbage til den ansvarlige udvikler.  Hvis der ikke findes fejl, sendes opgaven til kunden til test og afventer kundens godkendelse.

 

carrot

 

 

 

Flere Nyheder