Oplev Cuba indefra

//Oplev Cuba indefra

Oplev Cuba indefra

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De caribiske øer er hjemsted for mange eksotiske feriedestinationer – dog er ingen anden ø som Cuba, den største af de fantastiske øer. Cuba er rig på historie, især fra kolonitiden, og var indtil for nyligt lukket land for udlændinge. Derfor kan man her få fornemmelsen af det autentiske Mellemamerika og ikke mindst den ganske enestående cubanske sjæl.

Rejser man med Jesper Hannibal Rejser til Cuba, har man eksklusivt mulighed for at opleve at bo hos en lokal familie, og dermed for alvor opleve kulturen indefra, som det ellers er umuligt at gøre på kortere rejser som turist. Ønsker man at opleve Cuba gennem den kendte all inclusive-komfort, er dette dog også en ud af mange andre muligheder for indkvartering. 

Rejs til Cuba for den 7000 kilometer lange kystlinje, der byder på afslapning under eksotiske palmers blade – eller oplev storbyen Havana, hvor blandt andet den gamle bydel er specielt betagende med sin smukke arkitektur, som da også er erklæret som værende bevaringsværdigt og derfor er på UNESCOS Verdensarvsliste sammen med andre verdensberømte rejsemål.

En rejse til Cuba er også oplagt som en farverig familieferie, der giver børnene mulighed for at skabe unikke minder for livet gennem oplevelser såsom karneval på bytorve, musikkens legesyge rytmer og fremmede spisevaner. 

Med hjælp fra Jesper Hannibal Rejser og de ansatte rejsespecialister, som brænder for at gøre din ferie til en helt speciel oplevelse, gøres Cuba rejser mulige. Der findes forskellige pakketilbud at vælge fra – såsom kør-selv ferie eller en ferie med fokus på den fantastiske natur – men det er også muligt at ringe ind og få personlig vejledning til, hvordan man for alvor kan udleve sine personlige rejsedrømme. Med en rejse til Cuba er praktisk talt det hele muligt – om man så ønsker at fordybe sig i de lokale småsamfund, storbyens medrivende rytmer eller historiens vingesus. 

By | 2016-12-02T12:55:52+00:00 december 2nd, 2016|rejser|Kommentarer lukket til Oplev Cuba indefra

About the Author: